Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


Holliin životopis

7. 10. 2007

img214/2232/hollystuntawards016wx.jpg

Jméno:Holly Marie Combs

Datum narození: 3.prosince 1973

Místo narození: San Diego, Californie

Vzdělání: Profesionální dětská škola NY(učil tam velký Ernie Martin)

Manžel: Bryan Bugsy Smith(od roku 1993 do roku 1997), David W. Donoho(vzali se 14.února 2004 a jsou spolu dodnes)

Nejznámější role: jako Kimberly Brock v Picket Fence

Za svého dlouholetého přítele Davida W. Donohoa se vdala prostorách kde se natáčelo Charmed(14.února 2004)

Říkalo se, že Holly byla usmiřovatelka za kamerami Charmed, protože Shannen a Alyssa se hádali.

Když byla malá a učila se chodit, spadla a uhodila se do hlavy o skleněný stolek a to je důvod proč má jizvu přes hnědé oko.

Narodila se, když její matce, Lauralei Combs bylo pouze 15 let.

Má ráda italská jídla.

Její oblíbená barva je modrá.

Její nejlepší kamarádka je Shannen Doherty.

Dostala psa od Lin Milano, dostal jméno Hugo.Má dva milé ptáčky,jménem Lolli a Pop.Má dvě kočky, dva psy a jednoho koně.Kočky se jmenují Blue a Selena, psi dostali jména Travis a Hugo a kůň se jmenuje Jesse.

Holly má tři tetování. Dvě má na zápěstí a další má na rameni.

Oblíbené filmy jsou Wild at heart a Matrix. Také má velice ráda Star Wars.

Filmografie

Wall of glass - 1985 - girl in flashback
Sweetheart dance - 1988 - Debs son
Born on the fourth of july - 1989 - Jenny
New York Stories - 1989
Simple men - 1992 - Kim
Dr Giggles - 1992 - Jennifer
Chain of desire - Diana
Picket Fences - 1992-96 - Kimberly
A Perfect Stranger - 1994 - Amanda
A reason to believe - 1995 - Sharon
Vector - 1996 -
Sins of silence - 1996 - Sophia
Love's deadly triangle - 1997 - Diane Zamora
Daughters - 1997
The women of charmed - 2000 - herself
See Jane Date - 2003 - Natasha Nutley
Ocean's Eleven - 2003 - herself
Charmed - 1998-2006 - Piper Halliwell

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář